Alvorens wij de installatie aanleggen maken wij samen met u een beregeningsplan waarin wij het aantal en de positie van de sproeiers bepalen, het aantal watertappunten, de benodigde pompcapaciteit, mate van automatisering etc...

Afhankelijk van het type tuin wordt in beregening voorzien door sectorsproeiers en nevelsproeiers. De sectorsproeiers gebruiken wij doorgaans om het gazon òf grote oppervlakten te besproeien, de nevelsproeiers worden gebruikt voor de beplanting. Onze huisleverancier hierin is Rain Bird, deze sproeiers zijn onderhoudsvrij, zijn op alle mogelijke wijzen in te stellen en maken geen geluid tijdens het sproeien.

  

De borders of hagen kunnen wij beregenen met een druppelslang, deze slangen worden op de grond vastgezet en onzichtbaar geïnstalleerd.

 

 

 

 

 

Afhankelijk van uw wensen kan de installatie verder geautomatiseerd worden. Dit doen wij door middel van een beregeningscomputer met bijbehorende regensensor. Middels deze computer kan op alle mogelijke tijdstippen gesproeid worden, en als het veel geregend heeft wordt de beregening automatisch stopgezet.